KİLİS TOPLUM MERKEZİ İLE 2 YILDA 70.000 YARARLANICIYA ULAŞTIK!


2 yılda toplam 70.000’den fazla yararlanıcıya ulaştık. Yararlanıcılarımızdan ve Kilis ilindeki paydaşlarımızdan olumlu geri dönüşler almanın gururunu yaşıyoruz.

Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı olarak 8 senedir aktif faaliyet gösterdiğimiz Kilis ilinde, GIZ ve SDC desteği ile 2018 yılından beri yürütülen çok amaçlı toplum merkezi projemizde yararlanıcılarımızın hayatlarına dokunduk. Projemizin 2. Fazında koruma faaliyetlerine eğilmemiz ile birlikte birebir psiko-sosyal destek, yasal danışmanlık ve vaka takibi hizmetleri verirken sosyal uyumu destekleyici aktivitelerimizi de yürütmeye devam ettik.

Cinsiyete dayalı şiddetle mücadele desteği, yasal süreç takibi ve danışmanlık, psikolog desteği, tercüman ve ulaşım desteği sağladığımız yararlanıcılarımızı takip ederken 5000’e yakın vakanın takibini aktif olarak yürüttük. Projemizin sürdürülebilir etkisini günden güne artırarak Kilis ili yararlanıcılarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Faaliyetlerimizden yararlanmak için 0538 574 63 09 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilir ya da merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.



AFGANİSTAN’DAKİ TOPLUM MERKEZİ İLK MEZUNLARINI VERDİ!

Afganistan’da yaşanan siyasi gelişmeler kadınlar başta olmak üzere Afgan halkının hayatını tamamen değiştirdi. Ülke i&cc ...

GAZZE’DE UMUTLARI YEŞERTMEK İÇİN VERİLEN MÜCADELE

UNRWA'dan Muzaffer BACA'ya Teşekkür Mektubu Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve B ...

AB SURİYE VE BÖLGENİN GELECEĞİNE DESTEK KONFERANSI BRÜKSEL’DE TAMAMLANDI

Türk sivil toplum kuruluşu temsilcileri konferansın açılış konuşmaları, paneli ve yuvarlak masa toplantısında da hiçbir ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN